ABOUT US

O NAMA

Od decembra 2019. Zlatibor je bogatiji za jednu potpuno novu dimenziju uživanja u gastronomskim doživljajima. Gondola gastro bar, smešten je nedaleko od samog centra Zlatibora i kraj početne stanice Gold gondole.

Gastro oaza

Potpuni ugođaj svim čulima

Svojim skladnim modernističkim ambijentom, tako bogastvom boja, ukusa i mirisa, kao i vrhunskim provodom. Stalnim praćenjem svetskih trendova u kulinarstvu, servisu i asortimanu jela i pića, Gondola gastro bar je jednako omiljen među poslovnim ljudima, porodicama kao i mladima. Svako jelo iz naše ponude stvarano je istom idejom: važno je uživati u svakom zalogaju najbolje hrane i praćeno je pažljivo odabranim pićima koji sa svojim kvalitetom prednjače kako u zemlji tako i u svetu.

Gondola kafe žurka
Hrana

Bilo da želite neki brzinski zalogaj ili sočni komad mesa, laganu salatu i/ili kremasti dezert. Imamo ponudu za sve Vaše želje, Vaše je samo da izaberete.

Piće

Naša ponuda pića će sigurno zadovoljiti ukuse najprobirljivijih gostiju i hedonista. Od laganih čaša punih vitamina i zdravlja, preko ukusa dalekog Japana, Argentine i Čilea. Zavirite u našu kartu pića i izaberite ukuse koji Vas ispunjavaju danas.

Događaji

Lagane letnje večeri muzike u bašti lokala ili lud noćni provod, šta god više volite. Zaustavite vreme i dođite da uživamo zajedno

Call us
Često postavljana pitanja
Koliko je Gondola gastro bar udaljena od centra i na koji način se može stići do vas?

Gondola gastro bar se nalazi na samom početku Gold gondole, koja spaja centar Zlatibora sa vrhom Tornika. Od centra i jezera je udaljen 10-ak minuta lagane šetnje. Automobilom je prilaz mogu sa dve strane, iz pravca hotela Mona kao i iz pravca hotela Tornik. Ispred restorana postoji veliki parking.

Da li se u usluge mogu platiti i karticom?

Da, kod nas je moguće izvršiti plaćanje svim vrstama kartica: Mastercard, Visa, Visa electron, Maestro, American express. Plaćanje je moguće obaviti i telefonom.

zovite nas

Za sugestije i rezervacije

Ukoliko ste alergični na određenu hranu ili sastojke, molimo da naglasite našem osoblju.
Za sve sugestije i komentare obratite nam se na mejl:
office@gondola.rs